fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Google Search On-event i aften

Google Search On løber af stablen allerede i aften og har fokus på søgning og kunstig intelligens. Sådan ser du med ...

Det er ikke mere end et par uger siden at Google afholdt sit hardware-event, hvor blandt andet Google Nest Audio og Chromecast with Google TV blev introduceret. Nu er de klar til nye løjer. Allerede i aften blændes der op for Google Search On, der blandt andet skal fokusere på nye tiltag indenfor søgninger.

Eventet har fået undertitlen ‘forstå verden på en ny måde’ og teater, at man skal lære, hvordan Google hjælper mennesker med at “udforske informationer som aldrig før”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over det åbenlyse fokus på søgninger er det nævnt, at eventet vil introducerede brug af kunstig intelligens. Men derudover er det uklart, hvad Google har i posen i aften. For to år siden introducerede Google sit Discover-nyhedsfeed under et søgeevent.

Google Search On er sandsynligvis møntet primært på udviklere. Normalt holder Google sit I|O udvikler-event i løbet af efteråret, men i år blev det aflyst på grund af COVID-19. Nyheder er kommet dryppende som blogindlæg i stedet.

Hos Engadget forventer de, at der også kommer nyheder om Google Assistant, Google Maps og andre tjenester.

Aftenens event vil, naturligvis, blive streamet live, både på en dertil indrettet hjemmeside og via YouTube. Eventet starter klokken 21.00, dansk tid, og vi vil naturligvis holde øje med interessante nyheder og fortælle om dem her på sitet.

Google Search On
Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button