TeknologiTophistorie

Google vil lave totalløsning til smartphonebrugere

'Pixel Pass' skal være Googles modsvar til Apple One-abonnementet og inkluderer både mobiltelefon og indhold.

Google arbejder angiveligt på et nyt abonnement, “Pixel Pass”, der skal være en totalløsning for smartphonebrugere. Tilbudet omfatter både selve telefonen, udvidet garanti og abonnement på adskillige Google-tjenester. Tiltaget er ikke bekræftet af Google, men alle detaljer findes på et billede, der er lækket af Brandon Lee fra This Is Tech Today (se nedenfor).

Det er uvist hvad Pixel Pass vil koste, men ifølge dokumentet vil det kunne købes sammen med en ny Pixel-telefon. Det betyder så også, at vi sandsynligvis ikke vil få tilbudt abonnementet herhjemme, da Pixel-telefonerne ikke (officielt) er på hylderne herhjemme.

Ifølge dokumentet vil abonnementet kombinere op til fire tjenester; Youtube Premium eller Youtube Music, Google One, Play Pass og Google Fi. Dermed vil Pixel Pass dække både selve mobilabonnementet (Google Fi), lagring i skyen, musik og film samt et gaming-abonnement. Google Stadia er dog ikke nævnt i dokumentet.

Pixel Pass
(foto: Brandon Lee)

Grundlæggende ligner Pixel Pass en kombination af to Apple-produkter. Det er direkte sammenligneligt med Apple One-abonnementet, der inkluderer musik, film, lagring i skyen og gaming-abonnement. Men samtidig ligner det også det såkaldte Apple Upgrade Program, hvor man betaler et fast beløb hver måned, for til gengæld at kunne skifte til en nyere iPhone-model en gang om året.

Det forventes at Google vil præsentere det nye abonnnement tirsdag den 19. oktober, under det samme event som den nye Pixel 6 telefon vil blive lanceret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.