TeknologiTophistorie

Googles Halloween-doodle er et gennemført minispil

I årets Halloween-doodle fra Google spiller du katten Momo, der skal kaste Harry Potter-lignende besværgelser for at redde Magic Cat Academy.

I dag er det Halloween og årets Halloween-doodle er et ret gennemført spil, der kunne klare sig godt som en app. I spillet skal man, som katten Momo, kaste om sig med besværgelser for at slippe af med fjender, der myldrer frem.

Besværgelserne kastes ved at swipes bestemte mønstre på skærmen; enten med fingeren eller med computerens mus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jeg anbefaler at bruge fingeren, da hastigheden spiller en større rolle jo længere ned i spillet – eller rettere dybet – man kommer. I virkeligheden er spillet nemlig en efterfølger til Magic Cat Academy fra 2016. Denne gang dykker Momo dog ned i havets dyb for at kæmpe mod Halloween-relaterede monstre som spøgelser og græskar.

Halloween-doodle
(Foto: Google)

Det er et velfungerende spil med fem niveauer i stigende intensitet, der bliver mørkere og mere uhyggelige, jo længere man kommer.

Det er ikke bare til Halloween at Google doodler. Det er efterhånden blevet en tradition at selskabet markerer specielle dage med en doodle – enten et spil eller et “tema” med informationer. Du kan du få et overblik over alle Googles doodles lige her.

Undertegnede scorede i øvrigt 55.705 point i mit første Halloween-doodle spil, hvis du vil konkurrere … 😉

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button