fbpx

 

 

 

 

Guides

Guide: Pimp dit Sonos-system

7 stykker tilbehør der gør dit Sonos-system endnu bedre.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er begejstrede for vores Sonos-system her på redaktionen. Tværtimod. Men selv de bedste systemer kan gøres endnu bedre, med lidt hjælp fra tredjepartsproducenter. Vi har samlet en række add-ons der er skabt til at blive bedste venner med dit Sonos-udstyr – nyt som gammelt.

Alle links i guiden åbner i en ny fane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Flexson Ulliminated Charging Stand (Play:1)

345 kroner | flexson.com
Play:1 er den billigste Sonos-højttaler på hylden og den blev sidste år opdateret med den nyere og mere stilfulde Sonos One-model (4/5 i iNPUT). Har du en Play:1 kan du give den nyt liv med Flexsons frække lysende bordstander – perfekt til natbordet eller som effekt i stuen. Ikke alene giver standeren lys, den har også to USB-udgange, så du kan oplade mobilen.

 

iPort xPRESS lydbetjening

899 kroner | sonos.com
Hvis du savner betjeningsmuligheder og ikke orker at tage telefonen op af lommen, så er iPort Express en mulighed. Det er en fjernbetjening, der kan håndtere både individuelle Sonos-højttalere og hele grupper. Den kan sættes på væggen, på køleskabet (via magneter) eller holdes i hånden ¬ og det indbyggede genopladelige batteri holder i op til et halvt år. Skal konfigureres via iOS-app, så den virker endnu ikke på Android-telefoner.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sanus WSTV1 drejelig tv-stander til Playbase

1.299 kroner | sonos.com
Sonos PlayBase (4/5 i iNPUT) er den udiskuterbart bedstlydende af Sonos tv-højttalere, men det er altså ikke nogen køn løsning at smide et 60-tommer tv direkte oven på den. En anden mulighed er den drejelige tv-stander fra Sanus, der giver et indtryk af, at tv’et svæver over PlayBase – samtidig med at grimme kabler kan skjules.

 

Pro-ject Essential III Phono pladespiller med indbygget forstærker

2.995 kroner | lydspecialisten.dk
Du kan sagtens surfe med på vinyl-bølgen selv om du er gået all-in på digital musik med Sonos. Pro-jects Essential III Phono har indbygget forstærker, så den kan tilsluttes direkte til en line-in indgangen på Play:5 eller en Sonos Connect:Amp. Og ja, den virker også, hvis du kobler to Play:5 sammen i stereo-opsætning. Du kan tilkoble enhver pladespiller til Sonos – for eksempel vores favorit Rega Planar 2 (4,5/5 i iNPUT) – men har den ikke indbygget forstærker skal du investere i en ekstern model.

Se flere udvidelser på næste side …

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+

 

1 2Næste side
Back to top button