×
StreamingTophistorie

Gyselig dansk streamingtjeneste er åbnet

Scaryo er en ny, danskudviklet streamingtjeneste for fans af gys og horror. Mere end 400 film er tilgængelige fra starten.

Er du til gys og gru, så er der kommet en ny, danskudviklet streamingtjeneste til undsætning. Scaryo hedder den og den har fokus på gys- og horrorgenren.

Hvert år bliver der lavet hundredvis af skræmmende, frastødende, ulækre, vanvittige og tåkrummende film. Film som ikke kommer på TV eller i biffen og som måske aldrig når top-100 listerne. Det synes vi er synd – og vi vil gerne være et vindue for en masse af disse film. 

Vi har ikke alt, men vi har nok til at du kan få spoleret din nattesøvn i det næste lange stykke tid. Og hver eneste måned tilføjer vi nye film. Vi har monstre, kannibaler og zombier, film fra Asien og Østeuropa, film i sort/hvid, store klassikere, små independent film, kult- og B-film, danske film – og alt muligt andet.

Kilde: Scaryo.tv

Hos Scaryo står det dig frit for om du vil tegne et abonnement eller leje filmene enkeltvis. Lejepriserne varierer fra 19 kroner til 49 kroner per film. Et abonnement koster 69 kroner per måned eller 699 kroner for et helt år.

Ikke alle lejefilm er dog inkluderet i abonnementet. Nyere film vil som oftest kun være tilgængeligt til leje indtil den når en hvis alder.

Scaryo er udviklet af to danskere – Morten Sørensen og Steffen Trannerup – og er støttet er Innovationsfonden.

Tilgængelighed

Ved åbningen er Scaryo tilgængeligt på iPhone og iPad via App Store. Der oplyses at en Android-app vil komme snarest muligt. Der understøttes desuden også AirPlay og Chromecast, så afspilningen kan sendes til den store skærm.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.