fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Halo tv serie får premiere næste år – på det nye Paramount+

Steven Spielberg skal producere tv-serien baseret på det utroligt populære spil

Hvis du har spillet Xbox er der en overvejende sandsynlighed for, at du har prøvet spillet Halo, som er ubestridt et af konsollens allerstørste succeser. Og så var det jo formentlig bare et spørgsmål om tid, for der kom en tv-serie baseret på spilserien. Faktisk blev serien annonceret allerede tilbage i 2013, men har altså, her 8 år senere, stadig til gode at få premiere. Men nu har ejerskabet af serien skiftet hænder fra ViacomCBS til Paramount+ – og det lover godt for danske fans af Halo, for det betyder formentlig en premiere i Danmark da Paramount+ netop nu er ved at gøre sig klar til en lancering her.

Spielberg som producent

Det er en af underholdningsindustriens helt store ikoner der står som Executive producer på serien om Master Chief – Steven Spielberg elsker nemlig Halo universet og har nærmest som en naturlighed fået plads på listen over producenter. Derudover kan vi glæde os til en perlerække af skuespillere, eksempelvis Pablo Schreiber fra American Gods og Natascha McElhone fra Ronin, Bentley Kalu fra Avengers: Age of Ultron, Natasha Culzac fra The Witcher og Kate Kennedy, kendt fra Catastrophe. Det er altså ikke uden grund at serien er blevet kaldt Showtimes mest ambitiøse nogensinde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Premiere i 2022

Fans af Halo må desværre væbne sig med tålmodighed, for serien er sat til lancering i første kvartal 2022. Egentlig skulle serien have haft premiere i første kvartal i år, men Covid-19 kom i vejen og det endte med at kun 60% af den første sæson nåede at komme i kassen. Men nu er optagelserne igang igen, og det betyder altså, at serien får premiere i starten af 2022.

Back to top button