×
Paramount+SkyShowtimeTophistorie

SkyShowtime tændes den 20. september herhjemme

Danskerne er blandt de første, der får adgang til den nye SkyShowtime streamingtjeneste. Der tændes for tjenesten den 20. september.

Om to uger får danskerne en ny streaming-tjeneste at tage stilling til, nemlig SkyShowtime. Danmark, Sverige, Norge og Finland bliver de første lande, hvor tjenesten lanceres. Det sker den 20. september, fortæller selskabet i en pressemeddelelse. Herefter følger Holland inden jul.

Blandt de titler, der skal skyde tjenesten i gang, er det seneste afsnit i dinosaur-sagen Jurassic Park Dominion. Til de mindre er tilbudet blandt andet Minions: The Rise of Gru. Prisen for tjenesten bliver på 69 kroner om måneden. Det bliver altså en af de billigere tjenester på markedet.

– Vi er glade for at lancere SkyShowtime på tværs af Norden. Vi ser frem til at tilbyde vores kunder det allerbedste udvalg af globale serier og film samlet på ét sted, siger Henriette Skov, der er Regional General Manager for SkyShowtime Nordeuropa.

Tjenesten er frugten af et samarbejde mellem Comcast Corporation og ViacomCBS Inc. Den byder på indhold fra NBCUniversal, Sky og ViacomCBS, herunder titler fra Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, NBCUniversal, Universal Pictures og Peacock.

SkyShowtime vil kunne ses via en app til iPhone, iPad og Android. Desuden på Apple TV og via hjemmesiden. Tjenesten vil også være tilgængelig gennem en række danske partnere, nemlig Allente, Telenor, Telia, Telmore, Yousee og TV 2 Play.

Paramount+ abonnenter hos Telmore har fået besked om, at de automatisk opgraderes til SkyShowtime.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.