×
Paramount+Tophistorie

Paramount+ klar med danske priser og indhold

Lige som Disney+ lægger Paramount+ fra land med en månedspris på 59 kroner og masser af unikt indhold. Den åbner om præcis en måned.

ViacomCBS har i dag offentliggjort priser og indhold på deres nye streamingtjenester, Paramount+, der åbner den 25. marts. Prisen på tjenesten bliver 59 kroner om måneden, og det giver adgang til en lang række originale produktioner og eksklusivt indhold.

Dermed lægger tjenesten sig op ad Disney+, der lancerede til samme pris og også slog på unikt indhold.

– Paramount+ vil give forbrugerne en premium streamingoplevelse til en pris, der er betydeligt lavere end andre tjenester, hvilket gør det attraktivt for både forbrugere og vores distributionspartnere, siger Kelly Day, President for Streaming samt COO for ViacomCBS Networks International, i en pressemeddelelse.

I løbet af 2021 vil Paramount+ tilbyde omkring 6.000 episoder og film. Tjenesten vil byde på eksklusive titler fra Showtime, CBS og Paramount Studios. Derudover vil der være Paramount+ originalproduktioner, eksklusive dramaer og film fra Paramount, udvalgte eksklusive “first run”-film samt en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for et væld af genrer.

Showtime

Paramount+ bliver det eksklusive hjem for alle kommende Showtime-premierer, og fra marts vil det være her, du kan se eksklusive premierer på nye, unikke serier. Serier som Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday og City on a Hill er blandt de publikumsfavoritter, som vil være at finde i 2021-biblioteket.

Andre eksklusive Showtime-premierer, der er blevet annonceret til Paramount+, er en reboot af Dexter, American Rust og dramaet First Lady (arbejdstitel), der bliver instrueret at danske Susanne Bier, og hvor Oscar-, Emmy- og Tony®-vinderen Viola Davis, ud over at producere serien også spiller førstedamen Michelle Obama. Michelle Pfeiffer og Gillian Anderson spiller henholdsvis Betty Ford og Eleanor Roosevelt.

Paramount+ Originals og Exclusives

Den nye streamingtjeneste byder på premium Paramount+ originale og eksklusive nye serier. Til lanceringen kan man på tjenesten se den nye sæson af Yellowstone samt den anmelderroste serie On Becoming a God in Central Florida med Kirsten Dunst i hovedrollen.

Nye eksklusive premierer på lanceringsdagen tæller desuden:

 • Two Weeks to Live, med Maisie Williams i hovedrollen
 • Indie-komedien Everyone is Doing Great, skrevet og instrueret af James Lafferty og Stephen Colletti fra One Tree Hill, som også spiller med i serien
 • De første to sæsoner af Jordan Peeles The Twilight Zone
 • Den europæiske action-thriller Mirage
 • De mexicanske sci-fi-mysterie Dani Who?
 • Krimidramaet The Coroner sæson 1 og 2
Paramount+
Maisie Williams fra GoT i en ny rolle.

Paramount+ originale og eksklusive titler, der kommer til Paramount+ i Norden senere, inkluderer:

 • The Man Who Fell to Earth, med den Oscar-nominerede og BAFTA-vindende skuespiller Chiwetel Ejiofor, baseret på forfatter Walter Tevis bog af samme navn og den ikoniske film fra 1976 med David Bowie i hovedrollen. Serien følger en ny fremmed karakter fra rummet, der ankommer til Jorden ved et vendepunkt i den menneskelige udvikling, hvor han skal konfrontere sin egen fortid for at bestemme vores alle sammens fremtid
 • Mayor of Kingstown, Taylor Sheridan giver et indblik i USA’s største nederlag indkapslet i en enkelt by
 • Lioness fra skaberen Taylor Sheridan
 • The Offer, en serie fra den Oscar- og Emmy-nominerede fortatter Michael Tolkin, der handler om skabelsen af “The Godfather” – en af de mest legendariske film i Paramounts historie
 • Guilty Party med Kate Beckinsale produceret af CBS Studios
 • The Harper House, produceret af CBS Studios
 • Halo
 • Y:1883 – der er en forløber til serien Yellowstone

Blockbuster-film

Paramount+ bliver også hjemsted for en samling af de største Blockbuster-franchises, herunder Mission Impossible, Indiana Jones, Godfather Trilogy samt nye, eksklusive film ved lancering som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria og Trouble.

Comedy

Tjenesten byder også på “et hav af det allerbedste comedy”. I Norden kan seerne se frem til at kunne se alle sæsoner af South Park, samt Awkwafina: Nora from Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, The Roast franchise, Broad City, Drunk History og meget mere.

Reality og dokumentarer

Paramount+ byder på en række nye premierer fra kendte MTV-formater, bl.a. The Hills sæson 2, der kommer i maj. Ved lanceringen kan seerne også se frem til originalproduktionen Story of Songs, hvor hver episode dykker ned i et musikalsk hit fra berømte kunstnere som Madonna, Celine Dion og Nirvana.

Paramount+ byder også på et kæmpe bagkatalog med reality-hits som Jersey Shore, Ex on the Beach, Catfish og meget mere. Streamingtjenesten tilbyder desuden mere end 100 episoder fra Smithsonian Channel, der dækker videnskab, natur, kultur, historie, luft- og rumfart og dokumentarfilm med titler som An American Aristocrat’s Guide to Great Estates og Mystic Britain.

Lokalt indhold

Gennem selskabet VIS, der er en en division af ViacomCBS Networks International, vil producenter og indholdsskabere fra hele verden også få debut på Paramount+ med lokalt indhold. I Danmark og Norden får den elskede serie, Hunden Ib, sæson 2, eksklusiv premiere på Paramount+ til sommer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.