HBO MaxStreamingTophistorie

HBO Max fjerner dansk indhold

Blandt andet serien Kamikaze fjernes fra HBO Max. Men ikke grundet den verserende konflikt mellem streamingtjenester og producenter.

Det lyder umiddelbart som en konsekvens af den igangværende konflikt, som har fået adskillige streamingtjenester til at droppe dansk indhold. Men det skyldes derimod den kommende fusion mellem HBO Max (Warner Media) og Discovery Networks.

Som en del af den øvelse, så skal der spares 3 milliarder dollars, inden de to streamingtjenester HBO Max og Discovery+ lægges sammen. Det kan Variety fortælle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremover vil der ikke blive produceret lokalt indhold til HBO i Norden (Danmark, Sverige, Norge og Finland), det centrale Europa, Holland og Tyrkiet. Samtidig vil indhold også blive fjernet, for at frigøre penge, der har været brugt på licenser. Spanien og Frankrig er dog undtagelserne til den nye plan. Her vil der fortsat blive produceret eksklusive titler til tjenesten.

HBO Max fjerner derfor blandt andet den første danske serie til platformen, Kamikaze. Men også den svenske serie Lust vil forsvinde fra platformen.

Al nyproduktion af lokalt indhold vil blive stoppet. Igangværende produktioner vil dog som udgangspunkt blive færdiggjort oplyser HBO. Få allerede planlagte produktioner vil også blive gennemført, men det er ikke sikkert indholdet nødvendigvis vil ende på HBO. Det kan ligeså vel blive solgt til andre tjenester.

“Mens vi arbejder på at kombinere HBO Max og Discovery+ til én global streamingtjeneste, der viser mangfoldigheden af indhold på tværs af Warner Bros. Discovery, ser vi på vores nuværende indhold i de eksisterende services. Som en del af den proces, har vi besluttet at fjerne en begrænset mængde originalt indhold fra HBO Max, ligesom vi stopper vores produktion af lokalt indhold i Norden og det centrale Europa. Vi har også indstillet vores begyndende aktiviteter vores nye territorier i Holland og Tyrkiet, som er påbegyndt det seneste år”, har Warner Bros. Discovery udtalt til Variety.

Det er endnu uvist hvornår sammenlægningen af tjenesterne HBO Max og Discovery+ vil blive gennemført.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.