fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Her er Microsofts nye Chromebook-alternativ

Microsoft Surface Laptop Go er mindre, lettere og mere blodfattig. Men også den billigste Surface-bærbare nogensinde.

Surface Laptop Go er den nyeste tilføjelse til Surface-sortimentet – og den skal være et prisvenligt alternativ til de øvrige, ofte ret pebrede, Surface-enheder. Det er den letteste og mest prisvenlige Surface bærbare computer nogensinde. Med en prislap på 5.229 kroner kan man sagtens få den mistanke, at Surface Laptop Go skal være et Windows-alternativ til de populære Chromebooks.

Microsoft har udstyret den nye model med en 12,4 tommer stor trykfølsom skærm med en opløsning på 1536 x 1024 pixels. Vægten på computeren er på bare 1,1 kilo. Det er faktisk lettere end Apples MacBook Air, der vejer 1,29 kilo. Alligevel har Microsoft fået plads til et tastatur i fuld størrelse og en stor trackpad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I modsætning er Surface Go-tabletcomputeren har Surface Laptop Go fået en ”rigtig” processor, nemlig tiende generation Intel Core i5. Til gengæld har Microsoft sparet på både RAM og lagerplads, der er på henholdsvis 4 GB og 64 GB. Det kan dog fordobles mod merpris.

Maskinen har både USB-C og USB-A (et af hvert) og et 720p webkamera, der dog ikke understøtter Windows Hello. I stedet har Microsoft udrustet de dyreste af modellerne med en fingeraftrykslæser i tænd/sluk-knappen, så du kan logge ind i Windows med fingeren.

Den har op til 13 timers batterilevetid og Microsoft fortæller, at den kan genoplades til 80 procent på bare en time.

Surface Laptop Go kommer i tre forskellige farver og tre forskellige konfigurationer til mellem 5.229 kroner og 8.049 kroner. De kan forudbestilles fra i dag på Microsofts hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button