GadgetsTophistorie

Microsoft introducerer Surface Laptop Studio og Surface Pro 8

Under gårsdagens Surface-event, løftede Microsoft sløret for flere nye Surface-enheder, herunder en Surface Laptop Studio og Surface Pro 8.

Lad os se nærmere på de nye produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Surface Laptop Studio

Denne laptop tager idéen fra den store stationær, Surface Studio, og koger det ned til en bærbar computer. Skærmen kan altså justeres på flere måder, fra normal “laptop-tilstand” til helt flad, ligesom en tablet. Surface Studio Laptop har en 14,4″ skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz, samt Intels 11. generation processorserie. Computeren kan også købes med et dedikeret Nvidia-grafikkort, samt op til 32GB RAM og 2TB lagerplads.

Surface Laptop Studio kommer til Danmark i starten af 2022, ifølge Microsofts hjemmeside.

Surface Pro 8

Surface Pro blev lækket få dage inden den officielle begivenhed, og rygtet ser mere eller mindre ud til at have været korrekt. Læs mere om dette her: Microsoft Surface Pro 8 lækket forud for event.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Computeren har endelig fået et opfrisket design, med et større display og mindre kanter. Displayet er desuden også opgraderet til 120 Hz. Det nye design skrotter også de “gammeldags” USB-A porte, til fordel for to USB-C porte med Thunderbolt 4. Computeren kan også tilkøbes med 4G-forbindelse.

Surface Pro 8 har desuden fået et nyt type-cover, med plads til Microsofts nye Slim Pen 2. Slim Pen 2 byder på mere præcision end tidligere, samt haptisk feedback.

Surface Pro 8 kommer til Danmark i starten af 2022, ifølge Microsofts hjemmeside.

Ny foldbar telefon – Surface Duo 2

Artiklen fortsætter efter annoncen

Surface Laptop Studio og Surface Pro 8 var ikke de eneste nye produkter under eventet i går. Microsoft løftede eksempelvis også sløret for efterfølgeren til den Android-baserede foldbare telefon Surface Duo. Surface Duo 2 bygger videre på den oprindelig model og den ser ud til at rette op på de fleste af manglerne. Kamera-delen ser ud til at være markant forbedre, bestående af tre linser: en primær linse, en ultra-wide linse, samt et telephoto kamera. 5G-forbindelse er nu også ombord, takket være Qualcomms stærke Snapdragon 888-chipset.

Det vides ikke om Surface Duo 2 kommer til Danmark.


Herunder kan du se en video, som fremviser alle de nye produkter fra gårsdagens event.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra får en stor 14,6″ OLED-skærm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.