×
TeknologiTophistorie

Her er muligvis fremtidens Mac-computer

Apple har patenteret et Magic Keyboard med integreret Mac-computer, så macOS kan bruges på enhver tilsluttet skærm.

Selv om Mac mini er en klejn computer, kan fremtidens Mac blive endnu mindre. Apple har nemlig patenteret et Magic Keyboard-tastatur med en komplet computer inden i. Meningen er, at tastaturet skal kunne tilsluttes enhver skær og afvikle macOS direkte. Det fortæller websitet Patently Apple.

Det er essentielt en bærbar stationær computer, klædt ud som et Magic Keyboard. Den kan tilsluttes enhver type skærm, så man teoretisk kan tilkøbe en simpel skærm i den størrelse, man foretrækker. Derhjemme en 27-tommer og på farten en 12-tommer. Eller noget.

Tastaturet kan teoretisk også forsynes med en trackpad, så man ikke engang behøver en mus, når man er på farten.

Apple har arbejdet på ideen i et stykke tid. Patentet blev første gang indgivet i august 2020 og offentliggjort i denne uge af U.S. Patent Office.

Magic Keyboard

Som det ses på illustrationen herover, indeholder patentet også eksempler på et kabinet med en termisk ledende base. Magic Keyboard-computeren kan også omfatte en processor, der kommunikerer termisk information med basen, for at optimere kølingen. Apple vil fremstille tastaturet på en måde, der spreder varmen i hele konstruktionen.

Nu er det jo naturligvis blot et patent – et fingerpeg om, hvad Apple går rundt og leger med. Der er derfor ingen garantier for, at Magic Keyboard-computeren nogen sinde ser dagens lys. Men tanken er interessant. Eller hvad? Ville du kunne finde på at købe den? Fortæl om dine tanker i kommentarfeltet herunder …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.