×
Gadgets

Apple dropper ikke Mac Mini

Godt nyt til alle Mac Mini fans derude. På trods af, at Apple har været lidt slem ved den mindste og billigste Mac, så har de endnu ikke opgivet den – faktisk tværtimod lyder det fra Cupertino, hvor marketingchef Paul Schiller stik imod sædvane har lukket lidt op for ellers hemmelige oplysninger til en udvalgt presseskare.

Forsømt i flere år

Som vi skrev i går, så har Mac Pro i flere år lidt under, at Apple ikke har opgraderet hverken design eller indmad, men der lover de nu bod og bedring – og det samme gør sig altså nu gældende for den lille Mini som dog ikke var stjernen i det pro-orienterede møde. Ikke desto mindre fik den et par ord med på vejen:

“Om Mac Mini vil jeg sige, at det er en vigtig del af vores lineup, og vi taler ikke om det i dag fordi brugerne er en blanding af forbruger og professionelle,” sagde Paul Schiller.

Ny mini?

Kommentaren kunne betyde, at Apple arbejder på en ny udgave af den populære lille Mac – og det er også på tide, da den ikke er opdateret siden 2014. En opdatering kunne betyde SSD disk, USB C og Thunderbolt 3. Og selvfølgelig hurtigere chipset, grafikkort og processorer.

Apple har lovet, at de er klar med nye iMacs i år – så en ny Mac Mini kunne sagtens dukke op ved samme lejlighed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.