×
GamingTophistorie

Hitman 3 er årets danske spil ved Spilprisen 2022

Ved kåringen af årets bedste danske spil blev IO Interactive og Hitman 3 de store vindere med hele tre priser.

Den skaldede lejemorder skabt af IO Interactive er nok Danmarks største spilsucces. Hvorfor han også populært kaldes “Den danske Mario”. Den status blev cementeret forleden da Producentforeningen uddelte Spilprisen 2022. Her tog Hitman 3 og skaberne bag, IO Interactive, hele tre priser med sig hjem. Herunder årets danske spil, men også Bedste Grafik og Bedste Spildesign.

Begrundelsen for Hitman 3 som årets spil, blev af juryen forklaret med disse ord, “Dette års vinder er ikke kun et fremragende spil, men også den endelige destination efter en lang rejse for både spillere og udviklere. Fra dets bjergtagende lokationer, fremragende billed- og lydside, dets omfangsrige og varierede spildesign og evne til at kæde seriens samlede fortælling sammen, så overgår dette spil forventningerne skabt af dets forgængere”.

Læs også: Microsoft vil placere reklamer i gratis spil på Xbox

Hitman 3 er seriens ottende spil og har også resulteret i to Hollywood-film om den stregkode-tatoverede dræber. På trods af begrundelsen, der kalder Hitman 3 for den endelige destination, så er det dog eftersigende slet ikke slut med Hitman-serien. Der er nye missioner i vente.

IO Interactive vinder for årets spil med Hitman 3

Der blev sammenlagt uddelt ni priser ved uddelingen og vinderne blev følgende:

  • Årets spil: Hitman 3 fra IO Interactive
  • Bedste grafik: Hitman 3 fra IO Interactive
  • Bedste spildesign: Hitman 3 fra IO Interactive
  • Bedste debut: First Class Trouble fra Invisible Walls
  • Bedste lyd: Ynglet fra Nifflas og Triple Topping
  • Bedste oplevelse: SpotRacers fra Level Up Garage
  • Bedste børnespil: Rosas Nabolag fra Dwarf
  • Bedste historie: Mind Scanners fra The Outer Zone
  • Bedste live-spil: Deep Rock Galactic fra Ghost Ship Games

Hos Spilprisen kan du se endnu mere om titlerne ovenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.