HBO MaxTophistorie

House of the Dragon får premiere 22. august

Drageægget klækkes den 22. august, hvor Game of Thrones prequel-serien House of the Dragon får premiere på HBO Max.

Så er der langt om længe kommet premieredato på Game Of Thrones prequel-serien House of the Dragon. Det første afsnit kan streames på HBO Max den 22. august. Det fortæller tjenesten på de sociale medier.

Ifølge IMDB er der ti episoder i første sæson, men det har HBO Max endnu ikke officielt bekræftet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Serien vil følge begivenhederne op til The Dance Of Dragons – et monumentalt øjeblik i Seven Kingdoms, der fører til en komplet borgerkrig mellem to rivaliserende fraktioner af Huset Targarian. Det foregår omkring 300 år før begivenhederne i GoT-serien.

Oplægget til serien er lavet af Game Of Thrones-forfatteren George R.R. Martin, hvilket giver en smule håb om, at serien er tro mod den verden, han har skabt med bøgerne.

Der er endnu ikke nogen officielt trailer til House of the Dragon, men dog en teaser-trailer, der blev frigivet tilbage i oktober måned. Den kan ses herunder.

Serieglade læsere vil nok genkende Matt Smith fra The Crown, hvor han gav den som Prins Philip. I House of the Dragon spiller han Daemon Targaryen.

Desuden medvirker Paddy Considine (The Outsider), der skal spille Kong Viserys Targarian, den femte Targaryan-konge, der var kendt som The Fair King. Det var hans handlinger, der i sidste ende blev skyld i borgerkrigen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HBO Max har sendt følgende billede i omløb på de sociale medier:

House of the Dragon

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.