×
HBO MaxStreamingTophistorie

Se den første trailer til House of the Dragon sæson 2

Så er der nyt fra Westeros. Se traileren til House of the Dragon sæson 2 lige her!

HBO Max – eller Max som de nu hedder i USA – er klar med en tidlig julegave. Nemlig den første trailer til House of the Dragon sæson 2. Og det ser, mildest talt, lovende ud, hvis du satte pris på den første sæson.

Det er endnu ikke fastlagt præcis, hvornår dette andet æg klækker, det hedder endnu bare “sommer 2024”. Men første sæson havde premiere i august sidste år, så mon ikke HBO Max følger “traditionen”.

Hvor den første sæson langsomt byggede op til krigen, så ser det ud til, at House of the Dragon sæson 2 går all in på kampene.

“Der er ingen krig så hadsk for guderne som en krig mellem familie, og ingen krig så blodig som en krig mellem drager”, siger Rhaenys Targaryen (Eve Best) i traileren. Så ved vi, hvad der er blevet lagt i kakkelovnen; store kævler af død og vold.

Emma D’Arcy og Olivia Cooke vender tilbage som henholdsvis Rhaenyra Targaryen og Alicent Hightower. De to kvinder, der startede som veninder, men nu kæmper drage mod drage. Matt Smith gentager naturligvis sin rolle som Daemon Targaryen.

Herudover besættes nye roller af blandt andet Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor og Vincent Regan.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.