×
HBO MaxTophistorie

Drage-premiere giver problemer hos HBO Max

Premieren på House of the Dragon giver problemer for Fire Stick-brugere på HBO Max, der siger, at det handler om 'et mindre antal brugere'.

Den længe ventede prequel-serie til Game Of Thrones, House of the Dragon, har i nat, dansk tid, haft premiere. Og på trods af gode erfaringer med store titler som Tenet og The Matrix volder premieren en del problemer for HBO Max.

Ifølge The Verge har mange brugere på Amazon Fire TV-platformen og Fire Stick store problemer med at se serien. Brugerne oplever, at app’en går ned eller ‘fryser’.

HBO Max erkender i en mail til mediet, at de en række brugere oplever problemer. HBOs Chris Willard skriver i en mail:

House of the Dragon ses i aften af millioner af abonnenter. Vi er opmærksomme på, at en lille del af brugerne forsøger at oprette forbindelse via Fire TV-enheder, som har problemer og er i gang med at løse problemet for de berørte brugere.”

Det er ikke iNPUTs indtryk. at der er voldsomt mange brugere af Fire Stick herhjemme. Men er du en af dem, anbefales det altså at forsøge at se serien på en anden enhed.

Via Reddit anbefales det også, at det lykkes for nogle bruger at rette problemerne ved at oprette en ny bruger direkte i HBO Max app’en.

Serien følger begivenhederne op til The Dance Of Dragons. Det er et monumentalt øjeblik i Seven Kingdoms, der fører til en komplet borgerkrig mellem to rivaliserende fraktioner af Huset Targarian. Det foregår omkring 200 år før begivenhederne i GoT-serien.

Serieglade læsere vil nok genkende Matt Smith fra The Crown, hvor han gav den som Prins Philip. I House of the Dragon spiller han Daemon Targaryen. Desuden medvirker Paddy Considine (The Outsider), der skal spille Kong Viserys Targarian, den femte Targaryan-konge, der var kendt som The Fair King. Det var hans handlinger, der i sidste ende blev skyld i borgerkrigen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.