×
Gadgets

HP slutter sig til den mørke side

Der er sikkert nogle, der vil mene, at der er for meget. Og så er der os andre, der kigger sultent på HP’s nye Star Wars Special Edition Notebook, der blev lanceret i går. Ikke alene er den bærbare svøbt i billeder fra sagaen, den er også smækfyldt med unikke billeder og lyde fra filmene. Og tjek så lige den specialdesignede trackpad; jeps, det er Dødsstjerne-korridoren.

Bag Star Wars-designet gemmer der sig en Windows 10-bærbar med Intel Core i5 eller i7-processor, op til 12 gigabyte RAM og 2 terabyte harddisk. Den har 15 tommer skærm i Full HD-opløsning og lyden i maskine, den er såmænd snittet af danske B&O play.

På disken ligger der skrivebordstemaer, 1.100+ stykker konceptart fra Star Wars, storyboard-billeder og lydeffekter med blandt andet R2-D2 og lyssværd. Læs mere om lækkerierne hos HP.

Bemærk mønsteret på trackpad'en ...
Bemærk mønsteret på trackpad’en …

HP Star Wars Special Edition Notebook kommer på markedet i USA den 8. november – en god måneds tid før Episode VII: The Force Awakens får premiere i biografen. Prisen starter ved 700 dollars. Det vides ikke, om der kommer eksemplarer til Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.