×
Gadgets

Huawei kommer til at afsløre sin kommende foldbare telefon på udendørsreklame

Huawei er på vej med en foldbar telefon - præcis som Samsungs Galaxy Fold. Og nu er de kommet til at afsløre den på et stort reklameskilt i Barcelona.

Det er ingen hemmelighed, at Huawei er på vej med deres bud på en foldbar telefon – og heller ikke at den bliver lanceret på Mobile World Congress i Barcelona. Formentlig allerede i morgen, på Huaweis pressemøde. Men indtil videre har det også været det eneste, vi har vidst om den kommende mobiltelefon – og så skulle nogle håndværkere sætte en reklame op.

Det fangede Twitterbruger @gimme2pm et billede af, og så er der ikke meget mere hemmeligt over designet på den nye telefon.

Større skærm end Samsung

Samsung Galaxy Fold har allerede fået lidt kritik for at skærmen på forsiden er for lille – du kan i øvrigt læse mere om Fold her – men det er lykkedes for Huawei at placere en noget større skærm på forsiden af deres foldbare telefon. De har også en lidt anden tilgang til, hvordan skærmen lukkes, for i siden af den store skærm på bagsiden finder man en slags kant hele vejen ned langs siden. Det vil gøre det sværere for støv og skidt at trænge ind, men spørgsmålet er, om designet lider for meget under det.

Foldbare telefoner er det nye sort

Ikke alene Huawei og Samsung er på vej med foldbare telefoner. Både Xiaomi, LG og endda Apple rygtedes at være med på bølgen. En brugerundersøgelse vi på iNPUT lavede for noget tid siden viste dog, at langt flertallet endnu ikke er interesseret i telefonerne – og da startprisen på Samsung Fold eksempelvis kommer op i nærheden af 20.000 kr. bliver det nok en ganske speciel målgruppe der vil tage de nye telefoner til sig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.