×
Gadgets

Huawei lancerer prisvenlig ultrabærbar med touchskærm: MateBook 13

Huaweis nye MateBook 13 koster næsten det halve af en tilsvarende MacBook Air

BARCELONA: Huawei har netop lanceret MateBook 13 i en ny udgave med touchskærm som skal tage kampen op med ultrabærbare fra eksempelvis ASUS, MSI og Acer. Og hvis man ser på prisen, så er det ikke helt dumt, for den nye slanke bærbare er prissat mere end almindeligt fornuftigt: Hvis du kan leve uden et dedikeret grafikkort bliver prisen 6.999 kr., og vil du have et GeForce MX150 indbygget så du også kan bruge den til lidt kraftigere grafiske opgaver og spil, må du slippe 1.000 kr. mere. Vil du have den store top model bliver du 9.999 kr. fattigere.

Gode specifikationer

Inden i de tre forskellige modeller sidder de nyeste Intel processorer i en i5 udgave i de to mindste og en i7 udgave i den største. Alle modellerne har 8GB RAM og mindst en 256GB Harddisk. Det er desværre ikke muligt at opgradere til 16GB hukommelse.

Med et dedikeret grafikkort som sidder i de to største modeller får man en ydelse, der slet ikke var muligt i en bærbar for bare få år siden – og slet ikke i en tynd ultrabærbar som Huaweis MateBook 13.

Næsten halv pris af MacBook Air

Nu kunne man fristes til at sammenligne MateBook 13 med MacBook Air. Men opgraderer man MacBook Air til 256GB hukommelse som er forskellen på de to modeller koster den ca. 12.000 kr. Altså 5.000 kr. mere end Huaweis MateBook 13. Hvis man tager den allerdyreste MateBook får man udover 256GB ekstra harddisk også GeForce MX150 og berøringsfølsom skærm, og kommer stadig kun op på 9.999 kr.

MateBook 13 kommer i første omgang kun i Elgiganten og kan altså købes i disse udgaver:

  • Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB hukommelse, none-touch, Spacegrey: 6.999 kr.
  • Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB hukommelse, none-touch, Spacegrey, GeForce MX150: 7.999 kr.
  • Intel Core i7, 8GB RAM, 512GB hukommelse, Touchskærm, Spacegrey, GeForce MX150: 9.999 kr.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.