×
Gadgets

I dag kan du hente iOS 9

En ny proaktiv assistent, længere batterilevetid og ægte multitasking er bare nogle af de nyheder, du kan se frem til, når det nye styresystem til iPhone og iPad rammer dine enheder senere i dag. Under sidste uges iPhone 6s-lancering lovede Apple, at iOS 9 blev frigivet i dag. Forvent at det bliver tilgængelig sent i aften dansk tid – når arbejdsdagen går i gang i San Francisco.

Årets iOS-opdatering er af den mindre slags, hvor der er fokus på ydelsen frem for smarte nye funktioner. Der er dog en længe ventet nyhed at finde, nemlig ægte multitasking, som gør det muligt at afvikle flere apps på samme tid – endda i to vinduer ved siden af hinanden. iOS-enhederne har i årevis fået høvl for at mangle netop multitasking. Det rettes der op på i dag.

En anden kærkommen nyhed er længere batterilevetid. En ny strømspare-funktion vil forlænge batterilevetiden med op til tre timer, ligesom Apple lover at systemet helt grundlæggende er optimeret, så det er knapt så strømslugende.

Er du en af de få, der har fået fingre i et eksemplar af Apple Watch, kan du også se frem til et par nyheder. Blandt andet kan apps installeres og afvikles direkte på uret, der kommer flere urskiver og uret får en ny natbordsindstilling, der aktiveres når uret lades op.

Du kan læse en grundigere gennemgang af de bedste nye funktioner i iOS 9 her: De bedste nye funktioner i iOS 9.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.