Fremtidens HjemTophistorie

Ikea Vindstyrka sladrer om luftkvaliteten i dit hjem

Ikea Vindstyrka kan snakke med dine andre Ikea-gadgets og kan automatisk starte en luftrenser, hvis luften trænger til det.

Ikea er snart klar med en ny enhed, der kan advare om luftkvaliteten i hjemmet. Ikea Vindstyrka er noget mere avanceret end Vindriktning, der kom på markedet for snart to år siden. Vindstyrke kan nemlig snakke med andre enheder via Home Smart.

Det betyder, at den automatisk kan få eksempelvis Ikea Starkvind til at rense luften, hvis luftkvaliteten er for dårlig.

Vindstyrka er, i modsætning til den billige Vindriktning, også bestykket med en skærm. Den måler og viser også både aktuel temperatur og luftfugtigheden.

Alle data, som boksen indsamler, sendes til Ikea Home Smart app’en. Det er usikkert om den også understøtter Apple Homekit og Google Home. Men Ikea har lovet, at Dirigera-hub’en vil understøtte Matter, og når det sker, burde Vindstyrka kunne findes i begge.

Ikea Vindstyrka

Som det ses på billedet ovenfor, får enheden strøm fra et USB-C stik. Kablet medfølger, men ifølge iPhone Ticker er der ikke strømforsyning med.

Vindstyrka er endnu ikke at finde på Ikeas hjemmeside og der er ikke nogen efterretninger om prisen. Lillebroderen Vindriktning koster bare 89 kroner, men er også en noget mere simpel enhed, der ikke kan snakke med andre enheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.