Fremtidens Hjem

IKEAs intelligente rullegardiner forsinkes igen

IKEAs norske afdeling meddeleder, at de intelligente rullegardiner Fyrtur og Kadrilj igen er blevet forsinket. De kommer i år, lyder det nu.

Det lader til at IKEA har voldsomme problemer med sine intelligente rullegardiner, Kadrilj og Fyrtur. Gardinerne skulle egentlig have været lanceret i april måned, men blev udsat til midten af august. Nu meddeler den norske afdeling af møbelkæden til det ligeledes norske site Tek.no, at gardinerne igen er blevet udsat.  

Så sent som for en måned siden bekræftede IKEAs danske PR-ansvarlige ellers over for iNPUT, at rullegardinerne ville blive lanceret i august som planlagt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge IKEA er det fortsat problemer med funktionaliteten, der driller. Den samme årsag, som blev givet, da de intelligente rullegardiner første gang blev forsinket.

– Vi arbejder på at forbedre funktionaliteten i appen og vil implementere det i produktets hardware inden salgsstart. Det er det, som hat har forårsaget forsinkelsen. I øjeblikket har vi ikke eksakt dato for lanceringen, men det bliver i hvert fald i løbet af 2019, siger kommunikationsrådgiver Gudrun Lægreid fra IKEA Norge til Tek.no.

Vi har ikke kunnet få bekræftet historien fra IKEAs danske pr-ansvarlige.

IKEA har netop lanceret sine første multirumshøjttalere i samarbejde med Sonos. Du kan læse vores anmeldelser her: IKEA Symfonisk Bordlampe og IKEA Symfonisk Boghylde.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button