×
Gadgets

I morgen kommer Apples dyreste computer

iMac Pro er Apples hidtil kraftigste – og dyreste – computer. Og den koster en lille bil.

Torsdag bliver dagen, hvor du kan købe Apples hidtil mest muskuløse computer; den pro-orienterede alt-i-en-skrivebordscomputer, iMac Pro. Maskinen er den første iMac med 8, 10 eller 18-kerne varianter, hvilket gør den til den kraftigste Mac-computer på markedet.

Til gengæld koster den også det samme som en lille bil. Priserne starter ved 45.000 kroner – og så skal du leve med den laveste konfiguration. Til den pris virker Mac Pro’en til 26.999 kroner jo nærmest billig. Man tør næsten ikke tænke på, hvad den nye iMac Pro vil koste, hvis man tilføjer ekstra processorkraft og større harddisk. Men det ved vi i morgen.

Prislappen indikerer også kraftigt, at dette ikke er en computer til hjemmet. Den er tiltænkt professionelle brugere, der redigerer video eller laver andre ting, der kræver muskler i sværvægsklassen.

De første journalister har allerede haft mulighed for at lege med udyret, deriblandt Youtuberen Marques Brownlee, der har lavet en video om sine indtryk af maskinen efter en uges brug. Se den herunder:

Det efterlader kun et spørgsmål: Kan den køre Crysis?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.