Gadgets

Rygte: iMac med iPad Pro-design på vej

En opdateret iMac med design som en iPad Pro og helt ny indmad bliver ifølge et rygte vist frem under World Wide Developers Conference sidst i juni.

Det er mere end et år siden at iMac’en sidst fik en opdatering – og adskillige år siden at designet er blevet genopfrisket. Men det kommer måske til at ske i år. Det hævder i hvert fald rygtesmeden Sonny Dickson, der hævder, at Apple har bygget en iMac med et design, der henter inspiration fra iPad Pro.

Den nye iMac, der angiveligt skal vises frem under World Wide Developers Conference, WWDC, der starter den 22. juni, får ”iPad Pro designsprog, med rammer om skærmen som iPad Pro”. Han hævder også, at computeren vil gøre brug af Apples T2-chip til sikkerhed, mens grafikken håndteres af en AMD Navi GPU.  

Sidst hævdes det, at Apples afliver deres Fusion Drive, der kombinerer SSD med en traditionel mekanisk harddisk, til fordel for ren SSD. Apple gjorde det samme med Mac Mini.

Dropper Intel

Der går samtidig rygter om, at Apple vil benytte WWDC til at fortælle om planerne om at droppe Intel-processorer til fordel for ARM-ditto. Transformationen skal først ske med Apples bærbare Mac-computere, så den nye iMac vil sandsynligvis stadig være Intel-baseret. De nye ARM-baserede processorer er først klar i 2021, men iMac’en kommer allerede i år.

Sonny Dickson er i øvrigt ikke ene med rygterne om en ny iMac. I april måned hævdede en underleverandør, at der er en billigere 23-tommer iMac i horisonten og navnkundige John Prosser har for nyligt sagt, at en ny iMac er klar til lancering og kan komme når som helst.

WWDC løber som nævnt at stablen fra den 22. juni – i år foregår den rent virtuelt på grund af COVID19-pandemien.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.