×
Gadgets

intet nyt Apple TV i denne omgang

Apple har afrundet deres Keynote i San Fransisco, men desværre uden at det ellers forventede nye Apple TV dukkede op. Formentlig fordi Apple indtil videre ikke har fået tv-selskaber nok til at hoppe med på vognen – og det ville derfor ikke give mening at lancere ny hardware, der ikke havde den dertil hørende software.

Var ellers næsten sikkert

Kigger man på logoet på keynoten var de fleste analytikere og iagttagere af Apple ellers ganske sikre – der var tale om et nyt Apple TV, og formen kunne da også tyde på det. Hvis det er tilfældet, er Apple altså kommet på andre tanker for ganske nyligt, og det betyder formentlig, at vi vil se en ny Apple TV sammen med lanceringen af iPhone 6S i stedet – det ventes at ske engang i løbet af det tidlige efterår.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.