×
Gadgets

Apple WatchOS2 får 3. parts programmer direkte på uret

WatchOS2 hedder det nye styresystem på Apple Watch. Der er forbedringer på mange områder, især i forbindelse med de ting, der også kommer på iOS 9. Først og fremmest kommer der nye urskiver og nye funktioner på urskiverne. Apple har også lavet en ny funktion, kaldet Time Travel, hvor man ved hjælp af den lille fysiske knap på siden kan rulle frem i tiden og få informationer fra forskellige steder som kalender og vejr.

 

3. Parts udviklere kan lave apps direkte til Watch

Apple lader nu udviklerne lave programmer, der kan køre direkte på uret, hvilket vil betyde væsentlig bedre ydelse på apps. Det store problem har nemlig tidligere været, at appen skulle kommunikere med telefonen for at få alle information – en ekstremt langsom måde at gøre tingene på. Nu får udviklerne altså mulighed for at lave apps, der har adgang til stort set alle funktioner i uret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.