×
Gadgets

Apple lancerer Apple Music – også i Danmark

Som ventet brugte Apple i dag en del af deres keynote på deres WWDC til at lancere Apple Music. Apple Music er en blanding af det musik, du allerede har købt på iTunes og alt det musik, der er tilgængelig  på iTunes. Man vil få ideer til nye playlister og numre, baseret på det musik, man allerede har købt i iTunes.

Siri bliver klogere

Siri, Apples digitale assistent er naturligvis også integreret i Apple Music ligesom den er i stort set hele iOS9. Man kan bede Siri om at afspille top ti i en kategori, top ti fra et bestemt årti eller titelmelodien fra en bestemt film.

Verdensomspændende radiostation

Sammen med Apple Music lanceres også en radiostation, der vil levere musik 24/7 over hele verden. Stationen kaldes Beats One, og den sender fra L.A., New York og London.

Apple Music kommer til at koste ca. 80 kroner – og de første tre måneder er gratis. Tjenesten bliver tilgængelig i over 100 lande – heriblandt altså Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.