×
ElbilerTophistorie

Ionity sænker ladepriserne over hele Europa

Hvis du planlægger en elbilferie i Europa i sommeren, har Ionity lige gjort din pengepung en mulig tjeneste.

Lige i tide til sommerferien sænker ladeoperatøren Ionity nu sine priser på tolv markeder i Europa. Heriblandt i Danmark. Prisnedsættelserne gælder både for dem, der lader uden abonnement, og dem, der vælger at tilmelde sig et Ionity Passport.

Fra og med i dag koster det 3,90 kroner per kilowatt-time, man fylder på batteriet ved en Ionity-lynlader. Det er en markant nedsættelse fra de 5,27 kroner / kWh der måtte betales frem til igår.

Samtidig introducerer selskabet to nye Passport-abonnementer, der kan gøre det endnu billigere at lade.

  • Passport Motion er lavet til dem, der ikke alt for ofte oplader på farten, men alligevel gerne vil slippe billigere i de tilfælde, hvor de gør det. Ved at betale 45 kroner om måden (31,50 kroner den første måned) kan du lade for 2,80 kroner per kilowatt-time.
  • Passport Power er til dem, der væsentligt oftere lader på lynladere uden for hjemmet. Her skal man betale 90 kroner/måneden i abonnement (59 kroner første gang), men skal så til gengæld betale 2,20 kroner / kWh.

Bindingsperioden for abonnementerne er i øvrigt en måned, så det er nemt at spare ved at benytte introduktionsprisen den første måned, hvis du ved, du skal på en længere tur. Her er priserne i resten af Europa, hvis du skal planlægge ferien …

Ionity
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.