×
Gadgets

iOS 9 bliver ikke særligt spændende

Apple er næsten klar med den næste udgave af deres styresystem iOS9, og (som sædvanlig) begynder der at sive detaljer ud om, hvad det nye system indeholder. Desværre vil der nok være skuffelse blandt mange iOS fans, da iOS 9 ikke indeholder særligt mange nye features eller nye designelementer.

Usynlige opdateringer

I stedet lader det til, at Apple har valgt at lægge kræfterne under kølerhjelmen på iOS 9. Dermed vil vi formentlig se et system, der kører hurtigere og er mere stabilt – og eventuelt fjernet nogle af de bugs der gør, at batterilevetiden kan være helt håbløs på især iPhone.

Lidt a la Snow Leopard

Det er ikke første gang, Apple vælger at bruge en større opgradering på “blot” at forbedre systemets ydeevne og stabilitet. Tilbage i 2009 sendte Apple Mac styresystemet Snow Leopard på gaden, og det var stort set helt uden nye features – til gengæld havde Apple kigget grundigt på stabilitet frem for at prøve at finde på nye features.

Du kan se, hvad vi venter os af det nye styresystem lige her.

iOS forventes lanceret på Apples udvikler konference i San Fransisco i starten af juni.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.