fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Apple lancerer iPad Mini og iPad

Apple lancerer ny iPad Mini med nyt design med hurtigere processor

Vi her på iNPUT havde egentlig ikke gættet på det – men Apple trak her til aften allerede fra starten en lille kanin op ad hatten med en ny udgave af deres helt “almindelige” iPad, der dog beholder sit tidligere design. Der blev også – måske mere interesant for mange – plads til en ny iPad Mini.

Nyt design til iPad Mini

Den nye Mini får en 8,3″ skærm med 500 nits lysstyrke og generelt en meget bedre skærm. Skærmen får også truetone og en hel bunke andre forbedringer – så nu er Mini faktisk helt på linie med iPad Air hvad angår skærmen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

TouchID i powerknappen

Apple har efterhånden slået fast, at de gerne bruger TouchID – altså fingeraftrykslæser – lige så gerne som deres FaceID. Det kommer nu også til den lille Mini.

Hurtigere end nogensinde

Selv om Mini er lille, får den masser af kræfter – den får nemlig en 80% hurtigere processor i form af en A15 processor, der også er i den nye iPhone 13. Det betyder ydelse der er på niveau med de nyeste Apple produkter – og i en lille iPad vil det blive ganske imponerende. Der er også 5G forbindelse, der vil betyde en hurtigere forbindelse. Sammen med en hurtigere processor er den nye Mini altså ekstremt hurtig.

Den nye iPad får også en opdatering på hastigheden – med A13 processoren.

USB C indgang

Ligesom storebror iPad Air får den nye Mini også USB C – hvilket giver op til 10 gange hurtigere forbindelse end det der før kunne opnås med den “gamle” Mini.

iPad mini Wi-Fi-modeller er tilgængelige med priser fra 4.299 kroner, og Wi-Fi + Cellular-modeller fra 5.599 kroner. Den nye iPad mini fås i konfigurationer med 64 GB og 256 GB og i farverne lyserød, stjerneskær, lilla og space grey.

Artiklen fortsætter efter annoncen

iPad Wi-Fi-modeller kan fås til priser fra 2.799 kroner og Wi-Fi + Cellular-modeller fra 3.899 kroner i en finish i sølv eller space grey. Den nye iPad har som udgangspunkt 64 GB lagerkapacitet – dobbelt så meget lagerkapacitet som den tidligere generation. Der er også mulighed for 256 GB 

Den nye Mini kan bestilles fra i dag på apple.com/dk/store og i Apple Store-appen i 28 lande og områder, herunder Danmark, og de vil være tilgængelige fra fredag den 24. september.

Back to top button