×
GadgetsTophistorie

iPhone 16 får avanceret udløserknap

Ifølge de seneste rygter vil samtlige iPhone 16 modeller være udrustet med en avanceret udløserknap til kameraet.

Da iPhone 15 blev lanceret sidste år, var det med en dedikeret “action-knap” på siden. Når iPhone 16 kommer senere i år, bliver det med en avanceret udløserknap til kameraet. Den vil i høj grad minde om en “rigtig” udløserknap, men vil angiveligt også have et par ekstra tricks i ærmet.

Ifølge flere forskellige (lækkede) CAD-tegninger vil knappen være placeret på telefonens højre side. den samme side som tænd/sluk-knappen. Ligesom actionknappen bliver udløserknappen mekanisk.

Men ifølge mediet The Information bliver den knappen også berøringssensitiv. Man vil angiveligt kunne zoome ind og ud med kameraet, ved at swipe på knappens overflade. Mediet hævder også, at man vil kunne fokusere på et objekt ved at trykke knappen halvt ned, inden den trykkes i bund og billedet tages. Præcis som på et “rigtigt” digitalt kamera.

I modsætning til actionknappen, der kun var at finde på iPhone 15 Pro og Pro Max, vil udløserknappen være at finde på samtlige varianter – altså iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro og 16 Pro Max.

Den nye generation af iPhones bliver med stor sandsynlighed præsenteret i starten af september måned. Og de vil – også sandsynligvis – komme til salg inden september bliver til oktober.

Læs også: iPhone 16 Pro – Her er rygterne indtil nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.