GadgetsTophistorie

iPhone-klaptelefon tager form

Ifølge Jon Prosser har Apple bestemt sig for clamshell-design på den iPhone-klaptelefon, der er i støbeskeen.

Ud over efterårets iPhone 13, arbejder Apple også på en radikalt anderledes model, der skal være et modsvar til konkurrenternes folde-telefoner. Det hævder i hvert fald Jon Prosser, der har travlt med forudsigelserne i disse uger.

I hans seneste video (se den nedenfor) fortæller Prosser, at Apple har lagt sig fast på en formfaktor for telefonen – og det er et såkaldt clamshell design, som det kendes fra eksempelvis Motorola Razr V3. Han forklarer også at Apple bevidst har droppet den mere populære telefon-til-tablet-tilgang, som både Samsung og Huawei har valgt.

“Mine kilder er ikke helt sikre på hvorfor, alt hvad de ved, er, at clamshell-formen nu får al opmærksomheden bag kulisserne,” siger han i videoen. Her fortæller han også, at den sandsynligvis ikke vil være voldsomt dyr, som andre folde-telefoner har tendens til.

Det begrunder han med, at Apples iPhone-klaptelefon vil blive tilgængelig i flere forskellige “sjove” farver. Noget der ikke retter sig mod det dyre business-segment.

Jon Prosser spekulerer også i at der senere vil lande en Pro-udgave af klaptelefonen, der vil være en mere traditionel folde-ud-telefon.

Prosser hævder desuden, at en iPhone-klaptelefon først kommer i 2022 – altså sammen med / i stedet for iPhone 14.

Men først skal iPhone 13 “overstås” til september. Her forventes det, at Apple vil formindske den, af nogen så forhadte, notch på skærmen, ligesom der vil ske ting og sager på bagsiden – men det kan du læse mere om i denne rygte-artikel.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.