GadgetsTophistorie

Rygte: iPhone 14 dropper simkortet

Kun få dage før Apple afholder iPhone 14-event er et nyt rygte på banen. Apple skulle eftersigende have planer om at droppe fysiske simkort.

På onsdag har Apple hidkaldt pressen og alle interessede, når de løfter sløret for iPhone 14. Vi samlede op de seneste rygter så sent som i går, men nu er der allerede kommet nye til. Apple skulle eftersigende, på nogle af årets modeller, have valgt at droppe understøttelse for det fysiske simkort.

Apple tager dog ikke det fulde skridt endnu. Enkelte modeller vil stadig understøtte det lille kort fra din teleudbyder. Et forsigtigt gæt herfra, er at understøttelsen ryger på iPhone 14 Pro-modellerne, skulle rygtet være sandt.

Erstatningen for det fysiske simkort er det såkaldte eSim. Det overflødiggør selve kortet, hvorfor aktiveringen til den ønskede teleudbyder sker digitalt, via en QR-kode. Det har telefonproducenterne en stor interesse i. Fjernelsen af det fysiske simkort giver mere intern plads til andre komponenter. Men teleselskaberne vinder også på skiftet. Der håndteres enorme mængder post med simkort, som skal sendes på kryds og tværs af landsdele. Og så er der naturligvis det miljømæssige perspektiv.

Et hurtigt kig på teleselskaberne herhjemme afslører at alle de større udbydere understøtter eSim.

Sådan ser du med når iPhone 14 lanceres

Det er på onsdag klokken 19 dansk tid, at Apple afslører de endelige specifikationer på iPhone 14. Eventet kan følges hos Apple.

iNPUT er til stede ved eventet på onsdag og vil naturligvis holde læserne løbende opdateret. Du kan eventuelt  give vores Facebook-side et Like, hvis du vil have nyheder direkte i dit Feed.

Via
Teknikveckan
Kilde
Front Page Tech
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.