×
Gadgets

Apples flagskib kommer til at hedde iPhone Xs Max

Apple dropper Plus-navnet fra sin største model, der i stedet kommner til at hedde iPhone Xs Max. Det siger de seneste rygter.

På onsdag går Tim Cook på scenen for at præsentere nye iPhones og topmodellen kommer muligvis til at hedde iPhone Xs Max. Det mener i hvert fald website 9to5Mac, der har talt med to kilder, som har viden om Apples planer.

Bloomberg har tidligere rapporteret, at Apple havde overvejelser om at droppe Plus-mærkatet på sine fysisk største modeller. Plus har været med siden lanceringen af iPhone 6 Plus i september 2014.

Tre modeller

Taler rygterne sandt, kommer de to OLED-modeller med 5,8 og 6,1-tommer skærme altså til at hedde henholdsvis iPhone Xs og iPhone Xs Max. Den tredje model, der forventes lanceret – en billigere udgave med LCD-skærm – er der endnu ikke sat navn på.

De to navngivne modeller forventes at have 4 gigabyte RAM (op fra 3 gigabyte, red.), dualsim på visse markeder på Xs Max-modellen og en hurtigere processor i form af Apples egen A12-chip.

Apple Watch med større skærm

Ud over telefonerne forventes Apple at lancere en ny model af Apple Watch. Ifølge lækkede billeder har den nye model markant større skærm end de eksisterende – rygterne siger en opløsning på 384 x 480 pixel i forhold til den nuværende Series 3, der har en skærmopløsning på 312 x 390 pixels.

Apple holder sit event onsdag den 12. september klokken 19.00, dansk tid. iNPUT er til stede ved eventet og vil dække det. Hold øje med inputmag.dk for yderligere information om dækning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.