fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Apples flagskib kommer til at hedde iPhone Xs Max

Apple dropper Plus-navnet fra sin største model, der i stedet kommner til at hedde iPhone Xs Max. Det siger de seneste rygter.

På onsdag går Tim Cook på scenen for at præsentere nye iPhones og topmodellen kommer muligvis til at hedde iPhone Xs Max. Det mener i hvert fald website 9to5Mac, der har talt med to kilder, som har viden om Apples planer.

Bloomberg har tidligere rapporteret, at Apple havde overvejelser om at droppe Plus-mærkatet på sine fysisk største modeller. Plus har været med siden lanceringen af iPhone 6 Plus i september 2014.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tre modeller

Taler rygterne sandt, kommer de to OLED-modeller med 5,8 og 6,1-tommer skærme altså til at hedde henholdsvis iPhone Xs og iPhone Xs Max. Den tredje model, der forventes lanceret – en billigere udgave med LCD-skærm – er der endnu ikke sat navn på.

De to navngivne modeller forventes at have 4 gigabyte RAM (op fra 3 gigabyte, red.), dualsim på visse markeder på Xs Max-modellen og en hurtigere processor i form af Apples egen A12-chip.

Apple Watch med større skærm

Ud over telefonerne forventes Apple at lancere en ny model af Apple Watch. Ifølge lækkede billeder har den nye model markant større skærm end de eksisterende – rygterne siger en opløsning på 384 x 480 pixel i forhold til den nuværende Series 3, der har en skærmopløsning på 312 x 390 pixels.

Apple holder sit event onsdag den 12. september klokken 19.00, dansk tid. iNPUT er til stede ved eventet og vil dække det. Hold øje med inputmag.dk for yderligere information om dækning.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button