fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Spoiler: XML-fil afslører navne på alle aftenens iPhone-modeller

Hvis du ikke vil vide, hvad der lanceres i aften, så lad være med at læse videre.

Har du tænkt dig at følge med i vores live-streaming af aftenens Apple Event, så lad være med at læse videre: Et læk af en XML-fil fra Apples hjemmeside afslører nemlig en frygtelig masse data om de produkter, der skal lanceres i aften. Nu er du advaret.

Det nye læk kommer fra et såkaldt Sitemap, der stammer fra Apple hjemmeside og den er støvet op af sitet Allthings.how. Filen er siden blevet fjernet. Naturligvis. Og for det første: Ja, der kommer tre nye iPhone modeller i aften, nemlig topmodellerne iPhone Xs og iPhone Xs Max og så den billige(re) iPhone Xr med 6,1-tommer LED-skærm. Sidstnævnte bliver lanceret i seks farver (sort, hvid, rød, gul, koral og blå) og med tre lagerstørrelser (64, 128 og 256 gigabyte).

Artiklen fortsætter efter annoncen

iPhone Xs med 5,8-tommer OLED-skærm kommer i størrelser af 64, 128 og 512 gigabyte. Det er første gang Apple putter så meget lagerplads i en telefon. Vi gætter på, at Xs Max-modellen får samme specifikationer.

… oooog Apple Watch

XML-filen nævner også en reference til Apple Watch Series 4, der åbenbart har fået vokseværk. Tidligere modeller har været på henholdvis 38 og 42 millimeter, men de nye er vokset til 40 og 44 millimeter. Tidligere billedlæk har også vist, at skærmen på uret er markant større end på tidligere modeller. Der kommer angiveligt både udgaver med og uden eSIM i farverne Space Grey, Silver og Gold Aluminium.

Så bliver det spændende at se, om alle hemmelighederne er sluppet ud, eller om Tim Cook har endnu et es eller to i ærmet. Se med via vores livestream, hvor vi i bedste landskampstil varmer op til eventet en halv time inden vi stiller om til Steve Jobs Theatre i San Francisco, hvor iNPUTs Torben Vognsen er blandt publikum.

Du kan se vores livestream via vores Facebook-side eller via Youtube.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button