×
GadgetsTophistorie

Rygte: Apple vil lancere 5G iPhone SE i 2022

Designet på den nye iPhone SE vil vil være identisk med den nuværende model - i hvert fald indtil 2023

iPhone SE er Apples bud på en billig, let tilgængelig telefon – og den har været en ganske stor succes siden lanceringen sidste år – og det er da også en ganske habil telefon til prisen. (Læs vores anmeldelse her) Mange havde derfor håbet på en ny version af iPhone SE i år – men det ser ikke ud til at komme til at ske – i hvert fald ikke, hvis man skal tro analytikeren Ross Young, der tidligere har været først med rygter om Apple produkter. I et Tweet skriver han nemlig, at den næste version af SE kommer i 2022:

Når iPhone SE i 2022 udgaven dukker op vil den heller ikke være specielt revolutionerende – den vil stadig have sin 4,7″ skærm, og vil beholde samme design som den nuværende telefon, altså reelt et design der er identisk med iPhone 6. Ikke desto mindre vil der være en ganske stor forbedring, da telefonen vil få 5G. Det vil dog være den “langsomme” version der ligger under 6GHz – men for danske forhold vil det givetvis være helt i orden, da 5G her i landet ikke vil være over 6GHz i ganske lang tid fremover. Faktisk er 5G ved 3,5GHz knap begyndt at dukke op herhjemme, og det ventes ikke at der vil være et landsdækkende net før i slutningen af året for de fleste teleselskabers vedkommende. Så en billig iPhone med understøttelse af 5G ved 3,5GHz vil formentlig være interessant for ganske mange.

Nyt iPhone SE design I 2023

Rygtet fra Ross Young hævder også, at iPhone SE vil få nyt design i 2023. Det vil så være en 6,1″ skærm med et såkaldt “Hole punch” design – altså med et lille hul i skærmen til kameraet. Det stemmer godt med rygter om en kommende iPhone 14 der – hvis ellers alt går som det plejer – kommer i 2022. Den skulle nemlig også have et “Hole Punch”-design, og det giver mening at det design så kommer til iPhone SE i 2023. Men som altid med Apple rygter skal man tage dem med et gran salt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.