×
GadgetsTophistorie

Apple planlægger iPhone SE 3 event 8. marts

Ifølge normalt pålidelige Bloomberg, vil Apple lancere iPhone SE 3, iPad Air 5 og muligvis en ny Mac-computer den 8. marts.

Ifølge nyhedstjenesten Bloomberg vil Apple afholde sit forårs-event den 8. marts. Her vil de præsentere den nye iPhone SE 3, iPad Air 5 og, muligvis, en helt ny Mac-computer.

Bloomberg citerer “kilder med viden om sagen”, men skriver også, at datoen kan rykkes til ugen senere. Endnu engang bliver eventet virtuelt, hvilket betyder, at vi alle kan få lov at se med.

Den nye iPhone SE 3 rygtes at have et A15 chipset såvel som 5G-tilslutning. Samme bestykning forventes at være ombord i iPad Air 5.

Eventet vil også blive brugt til at fortælle om iOS 15.4, der er planlagt til lancering i første halvdel af marts. Opdateringen indeholder blandt andet Universal Control og brug af Face ID med maske.

Hos Telia kan du se de aktuelle priser for iPhone SE

Sidst, men ikke mindst, hævder Bloomberg at Apple sandsynligvis vil benytte eventet til at præsentere endnu en Mac-computer med Apples egen processor. Præcis hvilken Mac-model er der ingen informationer om. Men Apple arbejder angiveligt på at udstyre både Mac mini, Mac Pro med egen processor. Desuden går der rygter om, at MacBook Air får nyt design.

Apple afholder typisk forårs-events i marts eller april. Sidste år blev AirTag lanceret sammen med den nye 24-tommer iMac og en ny iPad Pro.

Denne tekst indeholder betalte links, der henviser til iNPUTs samarbejdspartnere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.