×
GadgetsHifi

Anmeldelse: JBL E45BT

Efterhånden som Apple (og måske også Samsung) dropper hovedtelefonstikket i deres telefoner, så bliver interessen for trådløse hovedtelefoner større, så udvalget er stort og konkurrencen er hård. JBL E45BT er et sæt nydelige Bluetooth-hovedtelefoner i mellemklassen, der kan hvad man forventer til en hæderlig pris. Men de er ikke ligefrem så billige, at alt bare en smule over gennemsnittet ville imponere. Til denne pris forventer vi gode resultater, men vi vil også gerne overraskes af et eller andet, der skulle gøre E45BT til det logiske valg frem for alle andre.

Lyden er i orden, men ikke imponerende. Mellemtone og diskant står rimelig klart, men bassen er til den uldne side. Ikke boksehandsker, der trommer på en pude-elendig, men absolut heller ikke så klar og dyb, som man ville kunne ønske. Lyden under samtaler er fin uden at være fantastisk, og mikrofonen forvrænger en anelse. Der er tale om et par over ear-hovedtelefoner, der altså sidder på dine ører, hvilket også påvirker lyden – om man er til det er smag og behag,

Solidt bygget men mest i plast

Når hovedtelefonerne sidder på øret, så betyder pasformen også en del. Dette sæt strammer godt, så det bliver siddende, men det betyder også, at det klemmer på en måde, der ikke er behagelig i længere tid. Selve kopperne er bløde, men polstret med imiteret læder, der ser nydeligt ud men heller ikke føles rart i længden. Slet ikke hvis man sveder. Ellers er bygningen ok. Der er mest brugt plastic, men hængslerne er heldigvis forstærket med en tynd jernplade og bøjlen er polstret med kunststof og en tynd pude. Generelt virker JBL E45BT velbyggede, selvom plastikken på selve kopperne har tendens til at rasle og knirke.

God betjening

Betjeningen foregår med fem knapper med næsten usynlig markering, men da man jo mest bruger dem, når man ikke kan se dem, er det blot et spørgsmål om tilvænning. Det er fint at der er fem knapper, og at de ikke har en masse dobbeltfunktioner. Du kan bruge dem kablet med en lille polstret og stiv ledning i samme farve som hovedtelefonen eller trådløs over Bluetooth. Ledningen er pæn og robust men også meget stiv, og når den skraber mod f.eks. en jakke, forplanter lyden sig til hovedtelefonerne. Der medfølger også et kort orange opladerkabel, der kan hvad det skal. En opladning, der tager et par timer, giver batteri til 12+ timer, hvilket er rigtig fint. Den trådløse parring er ren standard og fungerer bare, rækkevidden er en anelse over de lovede 10 meter og der understøttes Bluetooth 4.0, men ikke lossless AptX.

Der er ikke noget decideret at udsætte på denne hovedtelefon. Den er nydelig, giver en hæderlig lyd og kan købes i fire lidt ordinære farver – men der er heller ikke rigtig noget at fremhæve og rose, men med en pris nede omkring 500kr. er JBL E45BT udmærket for dig, der gerne vil være trådløs uden at være fattig.

SPECIFIKATIONER:

Type: halv-åben, on-ear

Mål: 15,5 x 6,5 x 18,5 cm

Vægt: 186 gram

Ydelse: 40mm driver, 20-20.000 Hz respons

Batteri: 610 mAh, 16 timer, 2 timers micro-USB opladning

Kabellængde: 120 cm

Bluetooth: 4.0, A2DP v2

Farver: sort, rød, hvid eller blå

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.