Gadgets

JBL Club er JBL’s bud på hovedtelefoner til underholdning og hjemmekontor

JBL's nye serie, JBL Club kommer i tre udgaver i tre prisklasser.

JBL, der er en del af Harman, har netop lanceret 3 sæt nye hovedtelefoner i en serie kaldet Club, der primært er beregnet til underholdning, men som også kan bruges på hjemmekontoret hvor især de to største modeller givetvis vil give mening, da de har noise cancelling.

Tre prisklasser

Serien består altså af tre modeller: JBL Club One der koster 2.699 kr., Club 950NC, der koster 1.899 kr. og Club 700BT, der koster 1.199 kr. De to første modeller er de store over-ear, mens 700BT er den mindre on-ear, der sidder oven på øret. Alle tre modeller kommunikerer via bluetooth 5.0 og har ca. to døgns batterilevetid.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Club One med mest tilbehør

Topmodellen, Club One, kommer med både opviklet og lige kabel, 3,5mm til 6,3mm adapter, fly-adapter og et hårdt etui. Dens støjdæmpning skulle, ifølge JBL, også være væsentlig bedre end Club 950NC, da hovedtelefonerne “lytter” til omgivelserne 50.000 gange i sekundet for at tilpasse sig og dæmpe lyden udefra. Teknologien kompenserer også for lydlækager, der er forårsaget af faktorer såsom briller, hår eller hovedbevægelser. Club One har læderhovedbøjle og metalhængsler for at gøre dem mere hårdføre.

Du kan sammenligne de tre modeller her:

JBL Club

Du kan læse mere om Club serien hos JBL her.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Back to top button