×
GadgetsTophistorie

Nye trænings-hovedtelefoner er kalibreret af The Rock

UA Project Rock Over-Ear er designet til at være hårdføre og lyden er kalibreret af selveste The Rock.

Han ser ikke glad ud på billedet, men det er han. Dwayne ‘The Rock’ Johnson har nemlig vendt sin velvoksne tommel opad til de nye Under Armour Project Rock Over-Ear træningshøretelefoner, der er fremstillet af JBL. Det er “holdbare og svedsikre hovedtelefoner med Adaptive Noise Cancelling og 45 timers batterilevetid,” fortælles det i pressemeddelelsen.

Hvor meget han egentlig har været indover udviklingen er nok tvivlsomt, men ifølge teksten er lyden i hovedtelefonerne “nøje kalibreret af The Rock selv”.

– Hovedtelefonerne, der er finjusteret med Dwayne Johnsons lydpræferencer og bygget med Under Armours unikke teknologi, er en perfekt tilføjelse til vores fortsatte partnerskab med UA, siger Pascal Van Laer, Vice President og General Manager, høretelefoner hos Harman. 

Under Armour Project Rock Over-Ear er som sagt hovedtelefoner til træning. De er udstyret med en IPX4-rating, der gør, at de er bygget til at modstå “de mest svedige og hårdeste træningspas”. De hjælper også med at fokusere på træningen, ved at kontrollere baggrundslyden med Adaptive Noise Cancelling, og ved hjælp af et enkelt tryk på en knap bliver TalkThru og Ambient Aware-teknologier aktiveret. TalkThru gør, at der bliver skruet ned for musikken hvis du hurtigt skal tale med din træningsmakker, og Ambient Aware giver plads til omgivelsernes lyde både i og uden for træningscenteret.

Man kan desuden bruge sin foretrukne digitale assistent til at skifte spilleliste, tjekke vejret eller skrue lyden op. Både Google Assistant og Alexa understøttes.

Hovedtelefonerne hat op til 45 timers batterilevetid og kan oplades med yderligere to timer på bare fem minutter. UA Project Rock Over-Ear træningshøretelefoner – fremstillet af JBL kan fås for DKK 2.299,00 på JBL.com og UA.com.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.