×
GadgetsTophistorie

Joe er Bobs nye alt-mulig-ven

Joe er både ovn, toaster, airfryer, mikrobølgeovn og dampkoger i én enkelt pladsbesparende enhed.

Franske Daan Tech, der står bag den lille autonome opvaskemaskine Bob mini, brygger i disse måneder på en ven til førnævnte. Nemlig en multifunktionel ovn, der bygger på samme principper som opvaskemaskinen. Joe er designet ud fra ”simple living”-mantraet hvor udstyr har adskillige funktioner, men optager mindre plads.

Joe kan erstatte hele 5 af dine andre køkkenmaskiner og derved spare plads i det lille køkken. Med Joe får man ovn, toaster, airfryer, mikrobølgeovn og dampkoger i én enhed. Samtidig bygges den, så den kan repareres af brugeren selv, hvilket forlænger levetiden på produktet.

Ligeledes hævder Daan Tech, at ovnen er yderst brugervenlig. Der er blot en enkelt knapt og en skærm til at navigere blandt ovnens mange funktioner, som også varier fra brødbagning til at lave yoghurt. 

En grøn ovn …

Når Joe bestilles, kan man vælge imellem et utal af farvekombinationer. Skulle der være behov, kan fronten udskiftes på et senere tidspunkt til en anden farve. Joe er produceret på Daan Techs egen fabrik i Frankrig. Den er desuden udviklet med genbrugsmaterialer og til at have så lille et energiforbrug som muligt.

Ligesom sin forgænger er ovnen udviklet til at kunne repareres og dermed have så lang levetid som muligt. 

– Daan Tech er indædt modstander af planlagt forældelse – altså hvor produktet er designet til at gå i stykker efter en bestemt tidsperiode. Det mest bæredygtige produkt du kan få, er det der holder i mange, mange år, og det kan både Bob og Joe, siger Antoine Fichet, der er grundlægger og direktør hos Daan Tech. 

Joe er sat til salg som pre-order den 10. oktober med forventet levering i Q4 i 2024. Pre-order prisen er på 2.899 kroner. Læs mere om ovnen hos Daan Tech.

Læs også vores anmeldelse af Bob mini.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.