×
Fremtidens HjemTophistorie

Mini-opvasker klarer også grøntsager … og elektronik

Loch Capsule er en mini-opvasker der klarer både tallerkener, grøntsager og endda elektronikken.

“Tiny Home”-bølgen har åbenbart spredt sig til opvaskemaskiner. Vi har tidligere anmeldt den franske Bob mini-opvasker og seneste skud på stammen er Loch Capsule. En lille opvaskemaskine der ikke alene klarer tallerkener og glas, men også grøntsager og endda din elektronik.

Bob mini og Loch Capsule minder en hel del om hinanden. De er begge ganske små, så de egner sig ikke til store husholdninger. Til gengæld er de perfekte til singler – og de går også, hvis der er to personer i hjemmet. Det fungerer i hvert fald fint hos undertegnede, hvor Bob mini fortsat klarer opvasken dagligt.

Lige som Bob mini er Loch Capsule en “fritstående” opvaskemaskine der ikke kræver tilslutning. Den har vandtank, der kan fyldes manuelt, og det brugte vand pumpes ud i håndvasken. Loch Capsule vandtanken er dog ekstern, mens den er indbygget i Bob mini. Begge maskiner kan dog også sættes til vand og afløb, hvis man ønsker det.

mini-opvasker
Loch Capsule “renser” også elektronikken.

I modsætning til Bob mini, der ikke er den hurtigste tallerkenrenser i køkkenet, lover Loch Capsule dog at klare opvasken på bare 15 minutter. Den har også et program, der gør det muligt at rense frugt og grøntsager i maskinen. Og så kan man altså endda “rense” sin mobiltelefon og andet elektronik med UVC-lys. Det sidste kan Bob dog også – det er bare ekstraudstyr.

Loch Capsule fås i to udgaver; en med Rinse Aid Dispenser, RAD, der kan tilsætte afspændingsmiddel til opvasken og en uden. Prisen er henholdsvis 4.166 kroner og 3.788 kroner. Begge varianter kan bestilles nu på Loch Electronics hjemmeside. De kan leveres i december.

Se maskinen i aktion herunder:

Se Lochs mini-opvasker i aktion.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.