×
Konkurrence

Julekonkurrence: Vind B&O Beoplay Portal

I den anden af vores julekonkurrencer har du mulighed for at vinde et sæt B&O Beoplay Portal hovedtelefoner. Deltag i konkurrencen her ...

I denne anden del af årets iNPUT julekonkurrence har du mulighed for at vinde et sæt B&O Beoplay Portal hovedtelefoner. Beoplay Portal er designet i samarbejde med Microsoft, med fokus på Xbox-konsollerne.

Selv om de egentlig er snittet som et sæt gaming-hovedtelefoner, er de konstrueret, så de fungerer mindst lige så godt når du ikke gamer, men bare vil lytte til musik.

De har nemlig både Bluetooth-forbindelse, aktiv støjdæmpning og den sædvanlige fremragende B&O-lyd.

I vores anmeldelse af Beoplay Portal skrev vi: “Er du gamer og har du pengene, vil Beoplay Portal forkæle dine ører – og dine spil – på alle leder og kanter. Og så har de den ekstra fordel, at de også er fremragende til musik”. Du kan læse hele anmeldelsen lige her.

Beoplay Portals har to specialdesignede 40 mm drivere med neodymium-magneter, som understøtter Dolby Atmos. Dette giver surroundlyd til kompatible spil, film og musik. Beoplay Portal er kompatibel med både PC og smartphones via. Bluetooth 5.1, aptX Adaptive og et 3,5 mm jackstick. Opladning sker igennem USB-C.

I dagene op til juleaften kører vi yderligere to konkurrencer. Vil du have besked, når de dukker op, kan du give vores Facebook-side et Like, så kommer der nyheder fra iNPUT direkte i dit feed. Du kan også abonnere på notifikationer ved at tilmelde dig via klokken i nederste højre hjørne (her kan du i øvrigt også framelde dig igen, hvis det bliver aktuelt).

Vinderen af denne anden del af konkurrencen findes på fredag den 17. december. Vinderen trækkes tilfældigt fra dem, der har svaret korrekt på spørgsmålet, du finder længere nede på siden. Den heldige vinder vil få direkte besked, ligesom navnet vil blive offentliggjort på denne side.

Vinderen er:

Den heldige vinder af Beoplay Portal er: Tom Bille fra Stoholm. Hjerteligt tillykke – og glædelig jul!

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

Svar og vind …

Tip: Du kan finde svaret her – og du er hjerteligt velkommen til at abonnere, nu du er der 😉

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.