×
KonkurrenceTophistorie

Vind: Udendørs pizzaovn fra Ooni

I årets første adventskonkurrence kan du vinde pizzaovnen Ooni Koda 16 samt et Ooni infrarødt termometer. Deltag her ...

Vi skyder årets adventskalender af med den udendørs pizzaovn Ooni Kode 16. Men ikke nok med det; der medfølger også et Ooni Infrarødt Termometer.

Gasovnen fra Ooni er den optimale løsning til at give familien den autentiske, italienske pizzaoplevelse. Pizzaovnen, Ooni Koda 16, kan opnå en temperatur på 4-500°C.

Det tager bare omkring 20 minutter at varme den ovnen, mens din op til 40 cm store (16”) pizza bliver færdigbagt på omkring 60 sekunder. De høje varmegrader opnås ved brug af gas, og sikrer den sprøde bund/skorpe og gode afbagning. 

Ooni Koda 16
Du kan vinde denne lækre Ooni pizzaovn.

Ud over Ooni Koda 16 ovnen, modtager vinderen også et Ooni Infrarødt Termometer. Hemmeligheden bag en skøn pizza og skorpe er den rette temperatur på omkring 400-500 grader. Her kan du med snilde bruge det infrarøde termometer fra Ooni, der med sin infrarød stråle måler temperaturen i din pizzaovn.

Vinderen af denne konkurrence findes på lørdag den 3. december 2022. Vinderen trækkes tilfældigt blandt dem, der har svaret korrekt på spørgsmålet, du finder længere nede på siden. Den heldige vinder vil få direkte besked, ligesom navnet vil blive offentliggjort på denne side.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.