×
KonkurrenceTophistorie

Julekonkurrence: Vind et 50″ Nokia Smart TV

I første del af iNPUTs julekonkurrence kan du vinde et 50-tommer Nokia Smart TV med Android-operativsystem. Vær med her ...

Glædelig jul, kære læser. Vi har ikke glemt dig; der er naturligvis gode gaver at vinde igen i år. Denne gang har vi blot samlet større præmier i færre konkurrencer. Således lægger vi ud i dag med at sætte et 50-tommer stort Nokia Smart TV på højkant.

Nokia Smart TV 5000A er et 4K LED-tv med Dolby Vision HDR. Det er baseret på Android-operativsystemet, så du kan installere streamingtjenester direkte på tv’ets indbyggede hukommelse. Der er også indbygget Chromecast, så du kan teame billeder og video trådløst til skærmen.

Forresten så lyder den nostalgiske tone af Nokias startlyd, hver gang du sætter strøm til tv’et. Men heldigvis ikke hver gang, det tændes …

I foråret anmeldte iNPUT tv’et og gav det fire stjerner og en varm anbefaling. Du kan læse vores anmeldelse her. Vi skrev blandt andet:

“Nokia Smart TV imponerer på flere punkter; ikke mindst med sine fine specifikationer. 4K-opløsning, Dolby Vision, HDR og DTS-lyd hører normalt ikke til i dette prissegment. Billed- og lydkvaliteten er absolut også godkendt til denne pris. Læg dertil, at det kører Android TV med dertilhørende floras af apps, indbygget Chromecast og integration med Google Home og (hvis du vil) Google Assistant. Til prisen overperformer tv’et simpelthen – og jeg kan derfor ikke komme udenom et iNPUT Anbefaler-logo.”

Dette er blot første del af vores julekonkurrence. I dagene op til juleaften kører vi yderligere tre konkurrencer. Vil du have besked, når de dukker op, kan du give vores Facebook-side et Like, så kommer der nyheder fra iNPUT direkte i dit feed. Du kan også abonnere på notifikationer ved at tilmelde dig via klokken i nederste højre hjørne (her kan du i øvrigt også framelde dig igen, hvis det bliver aktuelt).

Vinderen af konkurrencen findes på onsdag den 8. december. Vinderen trækkes tilfældigt fra dem, der har svaret korrekt på spørgsmålet, du finder længere nede på siden. Den heldige vinder vil få direkte besked, ligesom navnet vil blive offentliggjort på denne side.

Vinderen er:

Den heldige vinder af denne del af konkurrencen er: Erling Bach fra Rødvig. Hjerteligt tillykke – og glædelig jul!

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

Svar og vind …

Tip: Du kan finde svaret her – og du må meget gerne abonnere, nu du er der 😉

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.