KonkurrenceTophistorie

VIND: En patronfri Epson-printer

I denne uges adventskalender, kan du vinde den patronfrie Epson ET-4850 printer, der leveres med højtydende blækflasker. Deltag her ...

Med Epson ET-4850 kan du sige farvel til blækpatroner. Multifunktionsprinteren suger nemlig blæk fra indbyggede blækbeholdere, der nemt fyldes op igen med specialdesignede blækflasker. Epson hævder, at man kan spare op til 90 procent af udskrivningsomkostningerne med deres EcoTank-teknologi.

Epson ET-4850 har en LCD-farveskærm på 6,1 cm, automatisk, dobbeltsidet udskrivning og dokumentføder til 30 sider, fax, frontbetjent papirbakke til 250 ark og udskrivningshastigheder på op til 15,5 sider pr. minut.

Med Wi-Fi Direct- og Ethernet-tilslutning kan du nemt integrere printeren i dit eksisterende netværk derhjemme eller på kontoret og udskrive fra mobiler, tablets og bærbare computere. Læs mere om EcoTank-teknologien hos Epson.

Nøglefunktioner:

  • A4-multifunktionsprinter med fax og ADF. Udskriv, kopiér, scan og fax.
  • Udskrivning til ultralav pris. Spar op til 90% på udskrivningsomkostninger.
  • Op til 72 blækpatroner i et sæt blæk. Udskriv op til 7.500 sider i sort-hvid og 6.000 sider i farver.
  • Problemfrit blækbeholdersystem. Få genopfyldninger uden spild med nøglelåsflasker og beholdere, der vender fremad.
  • Epson Smart Panel-app. Opsæt, overvåg, udskriv, scan med mere – alt sammen fra din smartenhed.

Vinderen af Epson ET-4850 findes på lørdag den 17. december 2022. Vinderen trækkes tilfældigt blandt dem, der har svaret korrekt på spørgsmålet, du finder længere nede på siden. Den heldige vinder vil få direkte besked, ligesom navnet vil blive offentliggjort på denne side.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.