×
Gadgets

Dette kan være iPhone 8’s største salgsargument

Du ved sikkert godt, hvad det største problem ved smartphones i dag er, ikke? Batterilevetid. Selv de bedste holder max. en dag ved hårdt brug – og efter et halvt år skal man kæmpe sig igennem dagen selv ved moderat brug. Heldigvis tyder et nyt rygte fra den meget anerkendte – og næsten altid pålidelige når det kommer til Apple – analytiker Ming-Chi Kuo på, at iPhone 8 vil have batterilevetid, som vil ændre en del på den problematik.

Batteri som en større telefon

iPhone 8 (eller X, som den også kunne hedde), vil være ca. samme størrelse som den nuværende iPhone 7, omend med et meget anderledes udseende (Se vores favoritkoncept lige her) end 7’eren. Men alligevel vil en ny teknologi kunne gøre batteriet meget mindre, hvorved der vil kunne proppes mere kapacitet ind i telefonen. Faktisk mener Kuo, at iPhone 8 vil have lige så stort et batteri som iPhone 7 Plus, der jo er 5,5″.

“Vi forventer at OLED telefonen (iPhone 8, red.) vil have samme dimensioner som en 4,7″ LCD iPhone (iPhone 7, red.) og have sammenlignelig batterikapacitet med en 5,5″ TFT-LCD iPhone (iPhone 7 Plus, red.)”, skriver Kuo blandt andet i sin rapport.

Mindre skærm + større batteri = længere batterilevetid

Grunden til, at det kan blive en vigtig ting er, at den komponent, der bruger mest strøm i en telefon er skærmen – og jo større en skærm er, jo mere bruger den. Med andre ord vil et batteri med kapacitet som en fysisk større telefon gøre en kæmpe forskel i en 4,7″ telefon. Reelt vil det kunne betyde to hele, regulære dage uden opladning – i modsætning til iPhone 7, der som de fleste ejere nok allerede har fundet ud af, knapt leverer en enkelt dag.

Hvis rygtet holder stik kan vi forvente, at iPhone 8 – alene af den grund – vil blive den mest solgte telefon nogensinde, på trods af et prisskilt som vil afskrække en del købere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.