×
Gadgets

iPhone 8 (eller X) kan komme til at koste 10.000 kr.

Knap har vi skrevet, at den kommende topmodel fra Samsung kan ende med at være et meget dyrt bekendtskab, før nye rygter  fra erhvervssitet Fast Company nu hævder, at den kommende iPhone, formentlig kaldet iPhone 8 – eller måske iPhone X – kan komme til at koste over 1.000$ – og måske endda en del mere. Dermed kan prisskiltet her i Danmark ende med at vise helt op til omkring 10.000 kr. og måske endda lidt over.

Ny teknologi koster

Grunden til den højere pris er, ifølge Fast Company, at Apple simpelthen rager ned af hylderne når det kommer til at få den nye iPhone 8 (eller måske X?) til at blive verdens mest avancerede telefon, en titel som Samsungs Galaxy S8 ellers forventer at tage i marts – men som Apple altså vil forsøge at generobre med deres nye flagskib, der ventes lanceret til september. Især vil kombinationen af et større batteri, en buet OLED skærm og trådløs opladning komme til at koste, ligesom en ny udgave af 3D Touch skulle, ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, der arbejder for KGI Securities, også være op til 30 til 50% dyrere end den foregående generation. Sidst, men ikke mindst, skulle iPhone 8 indeholde mere hukommelse, og hukommelseschips er ret dyre for tiden.

Ny teknologi forhindrer overophedning

De nye teknologier koster ikke bare i sig selv – flere af dem genererer også varme, så Apple har måttet tilføje et ekstra lag isolerende materiale i telefonen, der skulle forhindre overophedning. Det skulle dog ikke betyde noget for brugeren, og iPhone 8 skulle stadig være den tyndeste telefon fra Apple nogensinde.

Produktionen begynder for alvor i maj

Hvis Apple gør, som de “plejer”, så begynder produktionen af den nye iPhone til maj, og er oppe i fulde omdrejninger engang i August – og kommer så på markedet i løbet af september. Inden da vil Apple producere helt op til 100.000 testenheder for at være helt sikre på, at den nye telefon lever op til deres standarder.

Udover det nye flagskib forventer analytikere og medier også, at Apple lancerer en iPhone 7S og en 7S Plus. Begge i samme design som den forrige generation.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.