×
Guides

Koden der viser dig iPhones virkelige signalstyrke

Har du nogensinde spekuleret over, hvor nøjagtige, de fem små prikker der viser signalstyrken på din iPhone, i virkeligheden er? Eller undret dig over, at dit opkald afbrydes selv om prikkerne er på fuld styrke? Der er heldigvis en metode til at “afsløre” den virkelige signalstyrke i tal i stedet, og den er simpel at aktivere.

iPhone rummer nemlig en hemmelig app, som giver teknikere en frygtelig masse information om både telefonen og netværket. App’en hedder Field Test og aktiveres via opkaldstastaturet. Tryk på Telefon og Numerisk blok og tast så følgende kode:

*3001#12345#* (inklusive stjerner og havelåger) og tryk så på opkalds-knappen. Du ringer ikke til nogen, i stedet åbnes Field Test.

Hvis du har en nyere iPhone med iOS 8 eller 9 kan du ikke umiddelbart se tallene, fordi de er skjult bag “tilbage til telefon”-knappen i øverste venstre hjørne. I så fald skal du ikke lukke app’en på hjem-knappen, men holde telefonens power-knap inde indtil den siger “skub for at slukke”. Hold herefter hjem-knappen inden indtil den går tilbage på hjemmesiden. Så vil prikkerne være skiftet ud med reelle tal. Se billedet nedenfor.

Bemærk at tallene altid er negative. De kan variere mellem -40 og -130 og jo nærmere 0, jo bedre er signalet. Alt over -80 regnes for at være godt, mens det er kritisk, hvis styrken er under -105.

Hvis du vil slå prikkerne til igen, åbner du op for Field Test og lukker app’en på normal vis.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.